IT SERVIS

Specijalizovani servis. Vaše je da radite ili uživate! 016 601-606, 065 32-32-523

Servis: 016 601-606 i 065 32-32-523

Čišćenje virusa Leskovac. Bezbednost, čišćenje i zaštita podataka od virusa i zlonamernih programa

Čišćenje virusa Leskovac

Zaštita najviše zavisi od Vas samih. Čišćenje virusa i zlonamernih programa, dosadnih prozora ili vraćanje podataka ako je moguće je posao za IT Leskovac.

Da li vam računar radi sporo ili se ukoči? Iskaču dosadni prozori ili sumnjivi programi koji se pokreću pri pokretanju?

Ozbiljno shvatate svoju sigurnost, kao i mi. Temeljno proveravamo svaki računar koji servisiramo na viruse, zlonamerni softver i špijunski softver kako bismo bili sigurno da su Vaši podaci bezbedni i da računar radi u punom kapacitetu.

POZOVITE: Čišćenje virusa Leskovac 016/601-606 ili 065/32-32-523

Zašto pozvati IT servis za uklanjanje virusa?

  • Dijagnosticiramo svaku mašinu pojedinačno kako bi se osiguralo da ništa ne prođe.
  • Naši procesi u potpunosti uklanjaju sve tragove infekcije, tako da računar  radi što je brže i sigurnije moguće.
  • Analiziramo programe i funkcije kako bismo bili sigurni da nema neželjenog softvera ili potencijalno štetnog softvera.
  • Za izvršavanje čišćenja na računaru koristimo više alata. Mi smo temeljni i pazimo da iza sebe ne ostavimo trag virusa ili drugog zlonamernog programa.
  • Zaštitimo računar od budućih napada s preporukama za softver koji pomaže u sprečavanju infekcija i uključuje alate za upravljanje Vašom sigurnošću.

Kada vam trebaju kvalifikovani stručnjaci za rad na računaru, obratite se nama. Čišćenje virusa Leskovac – Dijagnosticiramo računar i dajemo praktične preporuke kako bismo bili sigurni da vas ne usporava.

Ransomware

Što se tiče ransomware-a, možda možemo pomoći, vraćanjem sistema u prethodni vremenski period, ako je moguće. Međutim, čak i uz najbolji softver za čišćenje i vraćanje podataka, možda će biti potrebno da računar potpuno obrišemo.. Važno je da redovno pravite rezervne kopije važnih stvari sa računara, jer se podaci mogu izgubiti u radu sa ransomware-om.

IT servis kontakt

Telefon / SMS / Viber / WhatsUp
065 32-32-523

Adresa
7 Juli 14, 16000 Leskovac

Add address

Serbia