IT SERVIS

Specijalizovani servis. Vaše je da radite ili uživate! 016 601-606, 065 32-32-523

Servis: 016 601-606 i 065 32-32-523

Laptop servis Leskovac – Zamena ekrana, tastatura, baterija, kulera, konektora na laptopovima

Servisiranje laptopa – nije bauk!

Ali laptop servis nije ni laka stvar. Naizgled teški problemi se lako rešavaju. Važi i obrnuto – neka bezazlena sitnica može da dovede do toga da laptop strada pre vremena. Verovatnoća da izgubite podatke i da je spasavanje podataka sa diska laptopa ili preskupo ili nemoguće nije mala.

zamena tastatura, baterija i ekrana na apple uređajima

Za skoro svaki problem postoji rešenje. Pozovite, informacija o ceni i savet se ne plaćaju.

Neki od mogućih problema sa laptopom:

  • Problemi sa internet vezom. Ne možete da se povežete na internet.
  • Sve je uključeno, zvučna kartica instalirana ali na laptopu nema zvuka. Problem sa uključivanjem laptopa. Laptop se pali ali nema sliku na ekranu.
  • Laptop ne podiže operativni sistem. Na laptopu se pojavi plavi ekran, ugasi se ili se resetuje.
  • Nema slike nakon što uključite laptop. Laptop se pali ali pišti nekoliko puta.
  • Indikator punjenja se stalno pali i gasi. Baterija se brzo prazni
  • Laptop počinje da sporo radi posle nekog vremena. Kvar (ventilator hladnjaka) ili virusi

Uobičajeni servisi laptopova:

Čišćenje prašineKada se laptop greje, ne izduvava vazduh ili gasi sam od sebe, najverovatnije je u pitanu pregrevanje. Ne dozvolite da se laptop pregreva jer je to jedan od osnovnih uzroka većih i skupljih popravki. Rešenje je očistiti ventilator i sistem za hlađenje od nagomilane prašine, staviti rashladne paste na čipove.
Zamena konektora za punjenje na laptopuKad se baterija laptopa ne puni, punjač gubi kontakt ili je očigledno polomljen , zamenićemo konektor u laptopu.
Prekuglavanje čipovaKada se laptop duže vreme greje bez adekvatnog hlađenje najčešće strada neki od čipova na matičnoj ploči (grafika, čipset…). Neki od simptoma su crn ekran nakon paljenja, pale se samo lampice, pomešane boje. U ovom slučaju možemo uraditi reballing čipa, tj. prekuglavanje.
Popravka punjačaMenjamo pokidane priključke na punjačima, kablove, popravljamo elektroniku punjača. Takođe u ponudi imamo i nove punjače ukoliko popravka Vašeg nije moguća.
Polomljena šarkaPolomljena šarka na laptopu može da stvori ozbiljne probleme. Šarke menjamo novim, a ako nema šarke za možemo popraviti polomljenu šarku
Zamena tastatureZamena tastature na laptopu je jedino rešenje kada je na laptop prosuta tečnost ili su oštećeni tasteri.
Instalacija sistemaInstalacija novog sistema sa svim drajverima i pratećim programima, kao i antivirus zaštitom.
Čišćenje virusaČišćenje od virusa, trojanaca, malware-a, adware-a. Računar zaražen virusima radi sporo, koči, izbacuje greške, vodi Vas na stranice koje ne želite

IT servis kontakt

Telefon / SMS / Viber / WhatsUp
065 32-32-523

Adresa
7 Juli 14, 16000 Leskovac

Add address

Serbia